Picketline dinsdag 17 nov. tegen Adecco en Randstad!

november 12, 2009

Dinsdag 17 november houdt Antifa Amsterdam met de Anarchistische Groep Amsterdam (AGA) een picketline tegen de werving van detentietoezichthouders (bewakers) voor vluchtelingengevangenissen. Adecco en Randstad, twee uitzendbureau’s, zijn inmiddels in meerdere steden al een aantal keer geconfronteerd met protesten tegen deze praktijk. Kom ook en demonstreer mee! poster picvketline nov

Waar: Molli, van Ostadestraat 55hs, Amsterdam
Wanneer: Dinsdag 17 november
Hoelaat: 13:00

We zullen de medewerkers van de uitzendbureau’s oproepen de werving van gevangenbewaarders te stoppen. De bezoekers roepen we op om zulk werk niet te gaan doen en voorbijgangers worden geïnformeerd. De actie wordt georganiseerd door Antifa Amsterdam ism de AGA, dat is aangesloten bij de Vrije Bond. De organisatoren zijn van mening dat geen enkel bedrijf mee moet werken aan het opsluiten van mensen en spreekt de medewerkers van die bedrijven hier ook op aan. Diverse uitzendburo’s, met name de twee bovengenoemde, zijn erg actief in het werven van nieuwe bewakers.

Men kan natuurlijk ook in eigen stad of dorp een pickeline houden. Op de website van Aagu staat een voorbeeld flyer die gebruikt kan worden:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: