Benefitvoku for Antifa-Amsterdam in de Molli as donderdag

februari 23, 2010

Om toekomstige acties te bekostigen zullen de komende paar voku-donderdagen in de Molli benefietvoku’s zijn voor Antifa Amsterdam. De eerste is na de Februaristakingsherdenking as. donderdag 25 februari.

Wil je mee-eten is het handig om van te voren te reserveren, om niet de hond in de pot te vinden. Bellen vanaf 16 uur naar 020-6761427. De Molli is te vinden aan de van Ostadestraat 55hs. Natuurlijk kun je daar na de herdenking ook terecht om op te warmen, met elkaar van gedachten te wisselen, onder het genot van een drankje en goeie antifa-muziek (met misschien nog een aantal leuke filmpjes). Donderdag 4 maart is de volgende benefiet-voku.

To do more actions in the future Antifa Amsterdam needs some money. So therefor the coming two peoples-kitchens in the Molli are also benefit-vokus to gather some money for Antifa-Amsterdam. Starting this Thursday the 25th after the “Februaristakings-herdenking”.

So if you want, come and eat in the Molli (van Ostadestraat 55hs te Amsterdam) To reserve call after 16 ‘o clock on to 020-6761427. Or just come after the remembrance to warm up in the Molli. With nice antifa-music and hopefully pictures and movies of antifa-actions. Next benefit-voku is thursday 4th of march.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: