[Antifa!-A*dam] Zaterdag 30-10 in Amsterdam: Be there!

oktober 29, 2010

Laatste nieuws over de extreem-rechtse manifestatie van de EDL met DDL is, dat de DDL zich toch laat wegzetten op een winderig industrieterreintje in het Westelijk Havengebied. Nog steeds zullen dus deze idioten zich in Amsterdam kunnen manifesteren. De EDL racistisch tuig en xenofoben hebben al aangekondigd dit niet te accepteren en toch de Amsterdamse binnenstad in trekken.
Dit alles zullen we niet accepteren!

Confronteer deze haatzaaiende racisten en fascisten, zowel in het Westelijk havengebied als in de stad zelf.


(De rode pijltjes is waar de EDL mag manifesteren, de zwarte de verzamelplek van AFCA)

Op de bijgevoegde kaartjes is te zien, dat de extreem-rechtse manifestatie flink buiten bewoond gebied is geplaatst, overzichtelijk voor de smeris en gemakkelijk af te sluiten (denkt de smeris dan). Met openbaar vervoer slecht te bereiken, lopend moet wel lukken maar dan doe je er even over. Wandelende en fietsende individuen en groepjes vallen natuurlijk gemakkelijk op, dus probeer een goed route uit te kiezen om in de buurt van de EDL/DDL manifestatie te komen.

Alternatief zou kunnen zijn om je aan te sluiten bij de de oproep van AFCA (http://www.afca.nl/cms/index.php?itemid=6020) Ga casual gekleed en doe daar actief mee, aan voyeurs en toekijkers hebben ze niets!

Ook in de Amsterdamse binnenstad kunnen dit hele weekend EDL’ers en ander extreem-rechts, fascisten en nazi’s komen opdagen, op veel webfora van de fascistische club Voorpost wordt ook al een tijdje opgeroepen om naar Amsterdam te komen. Waarschijnlijk zien ze de kans daar om eindelijk als fasco’s over de Amsterdamse straten te kunnen paraderen. Maar dat kunnen en zullen we niet toelaten. Dus is het ook nog steeds goed en nuttig om met mensen de Amsterdamse binnenstad in te trekken op jacht naar de EDL, fascisten en andere racisten

Kortom; organiseer je eigen groepje en die je eigen ding. Denk hierbij aan de aankondigde noodverordeningen, zo gauw we deze tekst hebben zullen we die ook op internet plaatsen. Maar zo’n verordening betekend in ieder geval dat je goed voorbereid de straat op moet, casual gekleed, je ID bij je hebt, als je daadwerkelijk wilt bereiken wat je wilt doen. Laat je niet onnodig oppakken. Wordt je lastig gevallen door de smeris en ze willen je van straat halen, kun je altijd nog zeggen dat je naar de manifestatie bij de Dokwerker wilt en dat je verdwaald bent.

Dit tuig hoort niet in onze stad, of ze nu op een winderig buitengebied staat, of in het stadscentrum. Racisme bestrijden, ten alle tijde, laat ze niet een tijdelijke racistenzone creëren waar ze zich ongestoord kunnen manifesteren en aan een haatzaaiende beweging kunnen bouwen.

Amsterdammers Wees paraat, hou fascisten van de straat!

( Voor juridische info, zie www.arrestantengroep.org. De Advocaat van deze dag zal zijn Suus Hopman van Böhler-advocaten te bereiken via 06-17140491. de Arrestantengroep is te bereiken op het nummer 06-42413496)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: