uit de mailbox, liefdesbrief van de week.

november 1, 2010

naast de vele steunbetuiging die we de afgelopen dagen ontvingen krijgen we ook wel eens een minder positief mailtje. Dit pareltje wouden wij jullie niet onthouden.

“Het mooie is dat jullie smerige luie teringvarkens binnenkort aan het kortste eind zullen trekken, de gemiddelde Nederlander stoort zich al jaren aan jullie parasitaire kankergezwellen en zal er binnenkort ook geen enkele problemen meer meehebben zodra jullie uit jullie stinkholen worden verdreven en terechtgesteld worden door een (nog) toekomstige organisatie die zich richt op het behoud van Nederland en zijn inheemse bevolking. Jullie denken toch niet dat Wilders aan de touwtjes gaat trekken toch? Wilders en zijn PVV zijn een slap afrekseltje vergeleken met wat jullie nog te wachten staat, over een jaartje of vijfzullen we nog wel eens zien wie er lacht! Tot die tijd : droom lekker verder in jullie abstracte / irrealistische LSD wereldje. You’re all dead meat!”

afz.  IP: 77.248.37.31 , dhcp-077-248-037-031.chello.nl, winterswijk, gelderland, nederland

ach gut, nou meneer, wij beven en gooien meteen de handdoek in de ring, sorry, we zullen het nooit meer doen, als iemand ons nodig heeft zitten we onder in de klerenkast te huilen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: