Antifa-cafe op vrijdag 12 november

november 8, 2010

Na een korte stop van onze antifa-cafes en antifa-avonden gaan we deze maand weer beginnen. Dit keer zullen de avonden op een vrijdagavond eens in de twee maanden plaats vinden.

Deze vrijdag 12 november willlen we de Zembla-documentaire : Wilders, profeet van de angst vertonen. Als het goed hebben we deze ook met Engelse ondertiteling.  Daarnaast blikken we ook terug op de afgelopen anti-EDL/DDL protesten in Amsterdam, wat ging goed en wat kon beter, misschien kunnen we nog wel wat leuke beelden opduikelen.  Tot slot is er ruimte voor aankondigingen (zoals de aankomende lawaaidemo van WSD in Rotterdam) en de laatste nieuwtjes op antifa-gebied.

De avonden vinden nog steeds plaats in de Molli, voorafgaand aan de avond is er soep. De molli gaat open om 20 uur, het infogedeelte start om 20.30.

Morgen is het ook weer 9 november en wordt er overal in Europa de Kristall-nacht herdacht, zo ook in Amsterdam. Het blijft nodig dit te herdenken en stil te staan bij het feit dat intolerantie en haat, zoals antisemitisme, weer steeds nadrukkelijker in de samenleving aanwezig is.
zie oproep oa hier:
http://www.indymedia.nl/nl/2010/11/71055.shtml

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: